Over photo4us..

Welkom bij Photo4us!photo4us voorstellen fotograaf

Wat leuk dat u een kijkje komt nemen op de site.

Photo4us heeft verschillende thema’s fotografie, zowel studiofotografie als op locatie, soms ook bij u thuis

Elke fotograaf heeft zijn eigen stijl, ook photo4us heeft een eigen stijl, maar u mag altijd uw wensen bespreken en kenbaar maken. Zo maken we samen het perfecte plaatje.

Even voorstellen;

Ik ben Moniek van der Zwan en samen met mijn partner en drie geweldige kinderen wonen we in Kedichem. Waar ik ook graag erop uit ga voor landschapsfotografie. (portfolio landschapsfotografie)

fotograaf photo4us voorstellen

Al vrij jong, ik denk dat ik een jaar of acht was, kreeg ik mijn eerste Camera van mijn vader, destijds nog met “rolletjes”. Het was altijd weer een verrassing hoe de foto’s gelukt waren. Ik heb van hem veel mogen leren betreft fotografie, zijn passie voor fotografie delen we nu samen.

Ik fotografeer omdat ik gefascineerd ben door de intensiteit van het verstilde beeld, maar ook omdat ik een nostalgisch hart heb en in mijn foto’s alles kwijt kan wat ik belangrijk vind in het leven: liefde, emotie, zachtheid en verbinding.

Ik zoom graag in op mensen die liefde delen met hun kinderen, vrienden, familie en huisdieren.

De blik waarmee de kersverse moeder naar haar kind kijkt. De liefde die er zit in het aaien van een dier. De manier waarop mensen hun bruiloft beleven of samen met dierbaren afscheid nemen: het zijn allemaal dingen die de moeite waard zijn om vast te leggen. Want alles vervliegt en we mogen het niet vergeten. Iemand zei laatst, ‘Alles wat er nu gebeurt, is morgen verdwenen. Maar wat jij maakt, dat blijft

De wisselwerking tussen mij en diegene(n) voor de camera die zichzelf, hun verhaal, hun moment, hun dierbaren of juist hun passie door mij willen laten fotograferen is wat ik het allermooiste vind aan mijn vak als fotograaf. Dit wordt aan mij toevertrouwd en samen maken we er wat bijzonders en heel dierbaars van; een herinnering!familie portret

Ik wil uw en/of jullie herinnering(en) graag vastleggen, en het mooie daarvan is dat u zelf kan kiezen uit een aantal foto’s die u van mij krijgt, deze foto’s zijn van hoge resolutie. U krijgt van mij een unieke inlogcode, daarmee kun u inloggen op de clientsite en kunt u zelf uw foto’s kiezen, maar ook uw eigen album samen stellen. Ook kunt u verschillende formaten foto’s bestellen, een mooie slideshow en/of uw foto op canvas, hout, plexiglas, aluminium laten maken tot hoesjes voor uw mobiel, hoe leuk is dat!

Ook voor speciale gelegenheden zoals verloving, bruiloft, zwangerschap, newborn etc. kunt u contact met mij opnemen.
Of misschien wilt u foto’s voor uw bedrijf? Alles is mogelijk, klik hier om contact met mij op te nemen.

generatiefoto


Regelmatig volg ik Masterclasses en bijscholingen om mijn fotografie nog meer te finetunen

 

De algemene voorwaarden en privacy beleid vind u hier..

logo photo4us