Over photo4us..

Welkom bij Photo4us!

Wat leuk dat u een kijkje komt nemen op de site.

Photo4us heeft verschillende genres fotografie, zowel studiofotografie als op locatie, soms ook bij u thuis

Elke fotograaf heeft zijn eigen stijl, ook photo4us heeft een eigen stijl, maar u mag altijd uw wensen bespreken en kenbaar maken. Zo maken we samen het perfecte plaatje.

Photo4us is gespecialiseerd in Trouwfotografiezwangerschapfamilieshootsportretten en generatiefoto’s! Maar ook voor foto’s voor uw bedrijf bent u van harte welkom!

Photo4us zit centraal gelegen in het midden van Nederland, in een klein dorpje Kedichem, dat ligt tussen Leerdam en Gorinchem in. De studio zit op de begane grond, u hoeft dus geen trappen te lopen. Voldoende parkeerplek voor de studio.

Fotoshoot op locatie is bespreekbaar.

houdt rekening met de periode tussen April en September, dit is een hele drukke periode. boek op tijd om verzekerd te zijn van een plekje

Even voorstellen;

Ik ben Moniek van der Zwan en samen met mijn partner en drie geweldige kinderen wonen we in Kedichem. Nadat ik ziek geworden ben, heb ik de stap durven zetten om volledig voor de fotografie te gaan en mezelf in te schrijven bij de KVK. Gelukkig gaat het nu beter en kan ik mezelf helemaal richten op mijn passie ; fotografie.

 

Gespecialiseerd in…

Naast Portretfotografie, generatiefoto’s en zwangerschapsfotografie ben ik ook veel op Bruiloften te vinden, voor de bruiloften heb ik een speciale instagrampagina, klik hieronder…

 (Trouwfotograaf Photo4us)

 

Je kan mij ook volgen op facebook en instagram voor de laatste updates en foto’s, ook vind je hier regelmatig acties of oproepen voor nieuwe concepten.

trouwfotograaf photo4us

Passie

Al vrij jong, ik denk dat ik een jaar of acht was, kreeg ik mijn eerste Camera van mijn vader, destijds nog met “rolletjes”. Het was altijd weer een verrassing hoe de foto’s gelukt waren. Ik heb van hem veel mogen leren betreft fotografie, zijn passie voor fotografie delen we nu samen.

 

Living for the moment

Ik fotografeer omdat ik gefascineerd ben door de intensiteit van het verstilde beeld, maar ook omdat ik een nostalgisch hart heb en in mijn foto’s alles kwijt kan wat ik belangrijk vind in het leven: liefde, emotie, zachtheid en verbinding.

 

Ik zoom graag in op mensen die liefde delen met hun kinderen, vrienden, familie en huisdieren.

 

Tastbaar

De blik waarmee de kersverse moeder naar haar kind kijkt. De liefde die er zit in het aaien van een dier. De manier waarop mensen hun bruiloft beleven of samen met dierbaren afscheid nemen: het zijn allemaal dingen die de moeite waard zijn om vast te leggen. Want alles vervliegt en we mogen het niet vergeten. Iemand zei laatst, ‘Alles wat er nu gebeurt, is morgen verdwenen. Maar wat jij maakt, dat blijft

 

Making memories

De wisselwerking tussen mij en diegene(n) voor de camera die zichzelf, hun verhaal, hun moment, hun dierbaren of juist hun passie door mij willen laten fotograferen is wat ik het allermooiste vind aan mijn vak als fotograaf. Dit wordt aan mij toevertrouwd en samen maken we er wat bijzonders en heel dierbaars van; een herinnering!familie portret

 

 


Regelmatig volg ik Masterclasses en bijscholingen om mijn fotografie nog meer te finetunen

 

De algemene voorwaarden en privacy beleid vind u hier..

trouwfotograaf Photo4us

Boek nu jouw shoot

vul het contactformulier in om jouw shoot te boeken
Scroll Up
Chat openen
1
Hallo..
Welkom op de site van photo4us, neem rustig de tijd
Als er vragen zijn stel ze hier gerust, Ik probeer je zo snel mogelijk te beantwoorden,
liefs