Generatie Foto

 

Een unieke generatie foto.

generatiefoto
Een generatie foto is echt iets unieks! De foto’s worden 1 voor 1 gemaakt om vervolgens door mij samengevoegd te worden voor het mooiste resultaat!

 

Op wie lijken je kinderen het meest, of op wie lijk je zelf het meest? Een generatie foto is een unieke foto en prachtig om te zien.

Meerdere generaties in 1 foto, tijdens de shoot wordt er van elk persoon een afzonderlijke foto gemaakt, deze worden later samengevoegd, met een geweldig eindresultaat! Uiteraard worden er meer foto’s gemaakt dan alleen voor de generatiefoto.

 

Bij deze shoot maken we gebruik van de studio. 

 

Wat kost een Generatiefoto?

Een generatie fotoshoot begint vanaf 125,- dit is voor t/m 4 personen. (extra personen komt er per persoon 15,- euro extra bij). 

duur van de shoot is ongeveer 30 minuten, Er wordt gewerkt met een donkere achtergrond, donkere kleding is het advies (het liefst zwart) 

Na afloop komen de foto’s in een online gallery te staan, waar jullie zelf de foto’s kunnen kiezen voor de generatiefoto, daarna ga ik met jullie foto aan de slag. Bij deze shoot krijg je 1 digitaal bestand en een afdruk van 60 x 40. Er worden meerdere foto’s gemaakt, waaronder portretfoto’s. De foto’s kunt u altijd extra bijbestellen.

 

Duo foto ( 2 gezichten in 1 )

Deze shoot is voor 2 personen. er worden 2 portretfoto’s gemaakt die later samengevoegd worden tot 1. De gelijkenissen bij deze foto kun je dan heel goed zien. ook hier zijn verschillende variaties in.

Deze shoot kost los 65,- incl 1 diigitaal bestand.

Uiteraard is deze te combineren met de generatiefoto. er komt dan 35,- extra bij de generatieshoot bij, dit omdat de duofoto een heel bewerkelijke foto is waar veel tijd en werk in zit.

familieportret
generatiefoto leerdam
generatie foto
generatieshoot
generatiefoto
duo foto 2 gezichten
duoportret
generatieshoot
generatiefoto photo4us
generatie foto
generatie fotoshoot
generatie foto
generatie foto
generatie foto
Generatiefoto
generatiefoto photo4us

Duo foto (2 in 1 foto)

Duo foto (2 gezichten in 1 foto)

Zie de gelijkenis in één oogopslag!

Op wie lijken je kinderen het meest en wat is de gelijkenis? Hebben ze dezelfde ogen of misschien dezelfde mond? Op deze foto zie je het in één oogopslag. Super leuk om te zien!

De foto’s worden bij deze shoot uitzonderlijk van elkaar gemaakt en worden later samengevoegd tot één foto. Uiteraard worden er meerdere foto’s gemaakt tijdens deze shoot, losse portretten en samen. Deze foto kan zowel in kleur als in zwart/wit.

De foto’s krijgt u van mij in hoge kwaliteit toegestuurd. Photo4us kan de foto’s ook voor u laten afdrukken op hoogwaardig fotopapier in verschillende formaten. ook is het mogelijk om uw foto te laten afdrukken op canvas, photoblock, dibond of plexiglas, neem contact op voor meer info en de prijzen hiervan.

De shoot zal ongeveer een half uurtje duren

Deze shoot kost 65,- euro (2 personen) De shoot is ook te combineren met bijvoorbeeld de generatieshoot, de prijs zal dan wat lager zijn (korting) , neem contact met mij op voor meer info hierover

 

Belangrijk bij deze shoot is om vooral bij de kleding te letten op de kraag, het ziet er een beetje gek uit als de een een v hals heeft en de ander een ronde hals, of bijvoorbeeld een colkraag.

duofoto
duo foto
2 gezichten in 1 foto

Wil je meer informatie of direct een Generatie shoot boeken? Neem dan contact op en we bespreken de mogelijkheden.

Scroll Up
Chat openen
1
Hallo..
Welkom op de site van photo4us, neem rustig de tijd
Als er vragen zijn stel ze hier gerust, Ik probeer je zo snel mogelijk te beantwoorden,
liefs