Familieshoot

Familieshoot

Familiefoto: Een herinnering is tastbaar en met veel betekenis. Mooie foto’s van je gezin, de herinneringen vastleggen, het moment vastleggen. iedereen heeft wel een foto aan de muur van het gezin. Familie is belangrijk en daar wil photo4us een steentje in bijdragen, om jullie liefde voor elkaar vast te leggen.

Een uitstapje met het hele gezin op een buitenlocatie naar keuze, niet te geposeerd maar ook met fun & Lifestyle! Elk seizoen heeft zijn charmes dus altijd te boeken. Ook is er een mogelijkheid om foto’s te laten maken in de studio. Ook voor groepsportretten zijn er mogelijkheden, photo4us biedt veel diversietijd aan en alles is bespreekbaar. 

 

 

Mogelijkheden

Een familieshoot is te boeken voor 5 personen max in de studio (uitgezonderd generatieportret of andere portretten) of op locatie (meerdere personen is dan mogelijk) Jullie krijgen de foto’s in hoge resolutie toegestuurd, in een galerij met unieke inlogcode kunnen jullie de fotos bekijken. Eventueel kan photo4us in opdracht ( en meerprijs) ook de foto’s laten afdrukken op hoogwaardig fotopapier, op canvas, aluminium, dibond of plexiglas, neem contact op voor meer info

 

 

MiniShoots

Regelmatig organiseer ik ook minishoot dagen, dit is dan een hele dag op 1 locatie. er wordt 30 tot 45 minuten foto’s gemaakt. Op deze dagen gelden er andere prijzen, op deze dagen krijg je een leuke korting! Wil je je inschrijven voor 1 van deze dagen houdt dan mijn instagram en of facebook pagina in de gaten!

 

 

Ook kunt u kiezen voor een Generatiefoto! Dit is een super unieke foto wat heel erg mooi op uw muur staat, of een mooie inductiekookplaat beschermer, foto volgt! voor meer info neem contact met mij op, of klik hier voor de pagina van de generatieshoot..

Voor de kinderen heb ik ook iets nieuws! in de box foto. Klik hier voor in de box foto

familie portret
familie portret
familie portret
familieportret
gezinsshoot
familiefotograaf | leerdam| gorinchem| photo4us
familieshoot studio
familie portret studio
familie shoot buiten
familieshoot buiten
familie fotograaf leerdam
gouden uur shoot
goudenuur fotoshoot
goudenuur shoot
generatiefoto leerdam

Wil je meer informatie of direct een familie shoot boeken? Neem dan contact op en we bespreken de mogelijkheden.

Scroll Up
Chat openen
1
Hallo..
Welkom op de site van photo4us, neem rustig de tijd
Als er vragen zijn stel ze hier gerust, Ik probeer je zo snel mogelijk te beantwoorden,
liefs