Portretjesdag

Deze shoot is voor iedereen, jong en oud, voor iedereen die toe is aan nieuwe foto’s. Dit kunnen foto’s zijn voor social media, LinkedIn, voor je eigen portfolio of gewoon voor jezelf. 

Vroeger was een foto van jezelf vooral leuk voor familie, bijna elke ouder/oma/opa had wel ergens een lijstje met een mooie foto, tegenwoordig worden veel portretfoto’s gebruikt voor socialmedia, sollicitaties, je eigen bedrijf etc.

Informatie

Deze shoot duurt 20 minuten. 

prijs is 35,- per persoon

2 digitale bestanden, extra foto’s bijbestellen mogelijk.

Voor elke leeftijd!

foto’s worden geleverd in kleur en zwart/wit.

Er dient vooraf betaald te worden om uw plek vast te zetten, mocht u onverwacht niet kunnen, dan wordt uw bedrag omgezet in een cadeaubon die u op een ander moment kunt inwisselen.

 

Portretjesdag (A la Tupperware) party!

Een nieuw concept bij Photo4us. Met een leuke korting voor de gastvrouw!

Deze shoot is voor alle leeftijden. Ik zet bij jullie thuis de studio op. Een leuke middag of avond voor de kids , samen met je vriendinnen, collega’s, vrijgezellendag, babyshower, overal past dit wel bij. We maken er een leuke middag of avond van. Vooraf bepalen jullie welke achtergrond er wordt neergezet, deze neem ik dan mee en zet ik bij jullie thuis een ministudio neer. Hoe leuk is dat!

Ik maak foto’s van de door jouw opgegeven personen, jij als gastvrouw/man krijgt als bedankje een leuke korting van 10% van het totaalbedrag aan shoots!

Dus stel: jij organiseert zo’n portretjesparty en er zijn inclusief jezelf of jouw kids 10 personen, dan krijg je 30 euro korting! 1 shoot dus al gratis, bij 20 personen, dus 60 euro, je eigen shoot dus gratis en nog een waardebon van 30 euro om te besteden bij photo4us!

  • minimaal 5 tot 20 personen
  • 30 euro p.p.
  • incl 2 digitale bestanden in HR
  • duur 1 tot 2,5 uur, afhankelijk van het aantal personen en de wensen.
  • selectie in online galerij
  • extra foto’s zijn bij te bestellen
kids fotoshoot
afns award photo4us, buitenshoot | leerdam

Wil je meer informatie of direct een portret shoot boeken? Neem dan contact op en we bespreken de mogelijkheden.

Scroll Up
Chat openen
1
Hallo..
Welkom op de site van photo4us, neem rustig de tijd
Als er vragen zijn stel ze hier gerust, Ik probeer je zo snel mogelijk te beantwoorden,
liefs