Portret shoot

Deze shoot is voor iedereen, jong en oud, voor iedereen die toe is aan nieuwe foto’s. Dit kunnen foto’s zijn voor social media, LinkedIn, voor je eigen portfolio of gewoon voor jezelf. 

Vroeger was een foto van jezelf vooral leuk voor familie, bijna elke ouder/oma/opa had wel ergens een lijstje met een mooie foto, tegenwoordig worden veel portretfoto’s gebruikt voor socialmedia, sollicitaties, je eigen bedrijf etc.

 

Don’t hold back!

De Portretshoot is dé uitgelezen kans om jezelf te laten shinen en trots te zijn op jezelf! Veel klanten zeggen na oplevering van de foto’s dat ze enorm trots zijn en niet geloven hoe prachtig ze erop staan! Hoe meer jij je op je gemakt voelt, hoe natuurlijker het resultaat, hoe meer jij jij bent op de foto! En daar zorg ik voor, we nemen alle tijd! Tussendoor laat ik je wat foto’s zien. Ik zal je duidelijk begeleiden in het aannemen van poses en er is ruimte voor een kledingwissel. Soms komen mensen zelf al met bepaalde poses of ideeën, don’t hold back en vertel!

 

De stijl van de foto’s kun je zelf bepalen, als eerste door de kledingkeuze, maar ook de keuze van de achtergrond speelt mee. Binnen enkele dagen kun je al een preview verwachten. in een online persoonlijke galerij kies je uiteindelijk zelf je foto’s. Bij de portretshoot krijg je 3 bewerkte foto’s in hoge resolutie toegestuurd via wetransfer.

 

Informatie

Deze shoot duurt maximaal 60 minuten. prijs is vanaf 50,-

Voor bedrijven die personeel op de foto willen hebben gelden andere tarieven, graag even contact opnemen bij interesse.

Een portretfoto wordt vaak bij mij in de studio gemaakt, maar het is uiteraard ook mogelijk om op locatie een prachtige portretfoto te laten maken.

Portretjes Dagen

Op deze dagen heb ik een speciale actie. Een portret laten maken met een leuke korting! inclusief 2 bestanden, uiteraard de mogelijkheid om meer bestanden te bestellen. U ontvangt de foto in kleur en zwart/wit.

Via social media, instagram en facebook, geef ik regelmatig aan wanneer de portretjesdagen zijn.

De duur is ongeveer 20 minuten. die dag is er 1 achtergrond beschikbaar, welke ik aangeef bij de actie.

Volg mij dus op social media om op de hoogte te blijven van deze dagen 😉

Portret met karakter

De Portret met karakter is eigenlijk meer voor mannen, alhoewel het voor iedereen mogelijk is.

Bij deze shoot staat jouw persoonlijkheid centraal. Even niet hoeven lachen (al gebeurt dit uiteraard wel tijdens deze shoot)

Het robuuste, het mannelijke, de stoere kant even laten zien en naar voren halen!

De foto’s worden in de studio met een donkere achtergrond genomen, er zijn eventueel hoeden, mutsen en caps beschikbaar.

Na de shoot van zo’n 15 tot 30 minuten kun je thuis op je gemakje in een online galerij jouw favoriete foto’s aangeven, welke ik dan ga nabewerken om de foto net iets meer karakter te geven.

Informatie

Deze shoot duurt maximaal 30 minuten. prijs is vanaf 75,-

Voor bedrijven of grote groepen  gelden andere tarieven, graag even contact opnemen bij interesse. 

Een portretfoto wordt vaak bij mij in de studio gemaakt, maar het is uiteraard ook mogelijk om op locatie een prachtige portretfoto te laten maken.

5 digitale bestanden

uiteraard de mogelijkheid om meer bestanden te bestellen. U ontvangt de foto in kleur en zwart/wit.

Deze shoot kan ook in de avonduren plaatsvinden.

 

Photo4us heeft verschillende achtergronden, wit, zwart en bruin. maar ook andere achtergronden zijn mogelijk.

Wat krijgt u:

  • duur van de shoot is afhankelijk van uw wensen, 15 minuten tot max 1 uur fotoshoot
  • Tips van Photo4us (zoals kleding, make-up etc)
  • geselecteerde foto’s digitaal doorgestuurd in hoge resolutie via wetransfer
  • tijd voor een kledingwissel
  • in de studio of op locatie

Glamour – Glossy

Voor extra glossy, glamour, bewerking vraag ik 15 euro per foto extra. De foto’s worden met zorg bewerkt en is een tijdrovend onderdeel van mijn vak. Ik verzacht of verwijder de oneffenheden (denk aan: donkere kringen, plekjes, vlekjes, rimpeltjes), ogen oplichten, achtergrond egaliseren, ik kader de foto, maar ook kan ik eventueel wat kleuren aanpassen.

Becouse eyes can speak…

Hoe mooi is dit aan de muur.. Laat de ogen van elk gezinslid fotograferen en laat deze afdrukken op dibond of canvas.. een heel mooi effect en iets aparts.. Deze foto kost 65,- om te laten maken, u krijgt dan de digitale bestanden via wetransfer toegezonden

eyes portret
kids fotoshoot
afns award photo4us, buitenshoot | leerdam

Wil je meer informatie of direct een portret shoot boeken? Neem dan contact op en we bespreken de mogelijkheden.

Scroll Up
Chat openen
1
Hallo..
Welkom op de site van photo4us, neem rustig de tijd
Als er vragen zijn stel ze hier gerust, Ik probeer je zo snel mogelijk te beantwoorden,
liefs