Duo foto (2 in 1 foto)

Duo foto (2 gezichten in 1 foto)

Zie de gelijkenis in één oogopslag!

Op wie lijken je kinderen het meest en wat is de gelijkenis? Hebben ze dezelfde ogen of misschien dezelfde mond? Op deze foto zie je het in één oogopslag. Super leuk om te zien!

De foto’s worden bij deze shoot uitzonderlijk van elkaar gemaakt en worden later samengevoegd tot één foto. Uiteraard worden er meerdere foto’s gemaakt tijdens deze shoot, losse portretten en samen. Deze foto kan zowel in kleur als in zwart/wit.

De foto’s krijgt u van mij in hoge kwaliteit toegestuurd. Photo4us kan de foto’s ook voor u laten afdrukken op hoogwaardig fotopapier in verschillende formaten. ook is het mogelijk om uw foto te laten afdrukken op canvas, photoblock, dibond of plexiglas, neem contact op voor meer info en de prijzen hiervan.

De shoot zal ongeveer een half uurtje duren

Deze shoot kost 65,- euro (inclusief 2 personen) De shoot is ook te combineren met bijvoorbeeld de generatieshoot, de prijs zal dan wat lager zijn (korting) , neem contact met mij op voor meer info hierover

 

De foto’s worden geleverd in vier verschillende kleurbewerkingen. Alle foto’s ook de losse portretfoto’s krijgt u van mij via wetransfer toegezonden.

Belangrijk bij deze shoot is om vooral bij de kleding te letten op de kraag, het ziet er een beetje gek uit als de een een v hals heeft en de ander een ronde hals, of bijvoorbeeld een colkraag.

duo foto
duo foto
duo foto

Wil je meer informatie of direct een duoshoot shoot boeken? Neem dan contact op en we bespreken de mogelijkheden.

Scroll Up
Chat openen
1
Hallo..
Welkom op de site van photo4us, neem rustig de tijd
Als er vragen zijn stel ze hier gerust, Ik probeer je zo snel mogelijk te beantwoorden,
liefs