Newborn & Baby

De eerste weken na de geboorte is de baby nog zó klein. Later zal je je bijna niet meer kunnen voorstellen hoe klein je baby was rond de geboorte. Van dat kleine frummeltje van maar 50 cm lang dat voornamelijk slaapt, is rond de eerste verjaardag weinig van te herkennen. In het eerste jaar gaat je baby voor het eerst lachen, zitten, kruipen, optrekken en zegt hij/zij misschien al wel zijn of haar eerste woordjes. Hoe oud je baby dan ook is, het is altijd een goed moment om een fotoshoot te doen. Elke fase heeft iets leuks en bijzonders.

SERENITEIT EN PURE, INTIEME MOMENTJES STAAN TIJDENS MIJN NEWBORN FOTOGRAFIE EN BABY FOTOGRAFIE CENTRAAL.

 

Newborn Fotografie is fotografie van een pasgeboren (slapende) baby. Deze foto’s kunnen het beste gemaakt worden wanneer de baby tussen de 7 en 21 dagen oud is, omdat baby’s dan nog erg vast slapen. Veiligheid, rust, warmte, hygiene en het welzijn van jullie kindje staat centraal tijdens de fotoshoot. Mijn voorkeur gaat uit naar natuurlijke poses en zachte kleuren en materialen. 

 

 

 

Ook voor andere gelegenheden is photo4us te boeken, denk aan besnijdenis, doop, communie etc. voor meer informatie en prijzen neem contact met mij op.

Een Album laten maken is eventueel mogelijk, hiervoor komen er extra kosten bij.

vraag vrijblijvend een offerte aan via de contact pagina. 

Scroll Up
Chat openen
1
Hallo..
Welkom op de site van photo4us, neem rustig de tijd
Als er vragen zijn stel ze hier gerust, Ik probeer je zo snel mogelijk te beantwoorden,
liefs