Newborn | Baby | Sitter

Klein wonder

Het eerste jaar van je baby gaat zó snel. Vanaf het moment van geboorte komt er mijlpaal na mijlpaal. Het hele prille begin is een perfect moment voor een newborn shoot. Maar ook later in het eerste jaar is baby fotografie heel leuk en bijzonder met schaterlachjes en knuffels. Ik fotografeer graag de momenten die je graag wilt herinneren. Het slapende snoetje, mooie glimlachjes en bovenal jullie liefde voor jullie (pasgeboren) kindje.

Bij Newborn Fotografie is het uiteraard de bedoeling dat de ouders en het kleine wonder zich volledig op hun gemak voelen.Jullie kiezen de kleuren en accessoires die jullie mooi vinden en jullie kunnen eventueel zelf een knuffeltje of een dekentje meenemen die we kunnen gebruiken tijdens de shoot. We nemen ruim de tijd voor een Newborn fotoshoot, omdat het belangrijk is dat de baby ontspannen slaapt en tussendoor verschoond, gevoed en geknuffeld kan worden door de aanwezige moeder/vader. Ik begin de fotoshoot graag met tijd waarin de baby gevoed wordt, zodat de baby daarna ontspannen kan gaan slapen.

De communicatie vinden wij erg belangrijk, zowel voor, tijdens en na de fotoshoot. Je moet weten dat je met elke vraag bij ons terecht kan. Je kan mij op verschillende manieren bereiken, per social media / appen, bellen of per mail. Weet alleen dat ik overdag vaak in de studio sta of ik ben druk met het managen van mijn gezin . Natuurlijk streef ik ernaar om binnen één dag je berichtje te beantwoorden. Op zondag ben ik vrij, dan probeer ik zoveel mogelijk quality time met mijn kinderen

babyshoot highkey fotografie
newborn shoot leerdam
Scroll Up
Chat openen
1
Hallo..
Welkom op de site van photo4us, neem rustig de tijd
Als er vragen zijn stel ze hier gerust, Ik probeer je zo snel mogelijk te beantwoorden,
liefs