Newborn | Baby | Sitter

Sitter shoot

Sitter shoot

Een sitter shoot is momenteel helemaal trending! Een sittershoot is mogelijk vanaf het moment dat de kleine zelf kan zitten!

Kinderen groeien snel en het echte mini is er snel af, dan gaan ze zitten en kruipen. De shoot duurt max 60 minuten, daarna zijn de meeste kleintjes er ook wel klaar mee. Photo4us verzorgt ook verjaardagshoots! hoe leuk is het om de eerste verjaardag vast te leggen, met een leuke setting met ballonnen en vlaggetjes maken we alvast een klein feestje! wees ruim op tijd om deze shoot te boeken voor de verjaardag om teleurstelling te voorkomen!

babyshoot sitter babyfotograaf leerdam

Making Memories…

De shoot vind plaats in mijn studio in kedichem. 

Keuze uit verschillende achtergronden en props, dwz stoeltjes, houten kistjes, houten vissersbootje, badje met zeepbellen, houten schalen, vachtjes etc.

Het handigste is om de shoot in te plannen in de ochtend, of na het middagslaapje, wanneer de baby het meeste energie heeft. Neem zelf 2 leuke setjes kleding mee, photo4us beschikt over wat leuke outfitjes, maar het zou zonde zijn als deze net niet lekker passen.

Neem vooral iets mee waar u kindje blij van wordt.

sittershoot leerdam | gorinchem

In alle rust….

Tijdens de fotoshoot nemen we alle tijd om de mooiste foto’s te maken van jullie kleintje(s) uiteraard is deze shoot ook geschikt met broertje(s) en of zusje(s) erbij! In mijn studio heb ik verschillende props en achtergronden waar jullie uit kunnen kiezen, van te voren bespreken we welke setting jullie graag willen, dan zet ik deze alvast klaar! 

Tijdens de fotoshoot nemen we alle tijd om de mooiste foto’s te maken. Het moet een ontspannen, maar vooral leuk momentje zijn voor de kids!

Het is altijd even wennen in de studio, dus ze moeten even de tijd hebben om zichzelf te zijn en te wennen aan de omgeving.

Uiteraard mogen ze lekker hun lievelingsknuffel meenemen.

Belangrijk is dat er niet teveel mensen aanwezig zijn tijdens de shoot, dit kan de baby afleiden, dus alleen ouders/verzorgers mogen aanwezig zijn.

Tussendoor is er ruimte om even wat te eten en of te drinken en te knuffelen met papa of mama.

Sittershoot Kedichem | arkel | gorinchem fotograaf

Let’s Started..

Na de fotoshoot ontvangen jullie binnen 3 weken jullie eigen unieke online gallerij waar jullie de foto’s kunnen bekijken en jullie favorieten kunnen aangeven. na de selectie krijgen jullie deze bestanden in hoge resolutie via mail toegezonden. Uiteraard is het ook mogelijk om via photo4us afdrukken of muurdecoratie te bestellen, neem hiervoor contact met ons op voor de mogelijkheden.

Binnen 1 a 2 dagen zal ik al enkele previews sturen via whatsapp, zodat u al een kleine impressie heeft van de genomen beelden.

Tarieven Sittershoot

 

 

Ook voor andere gelegenheden is photo4us te boeken, denk aan Newborn, zwangerschap, lifestyle en eventueel op een buitenlocatie etc. voor meer informatie en prijzen neem contact met mij op.

 

vraag vrijblijvend informatie aan via de contact pagina. 

sitter shoot
sitter vintage
vintage sitter shoot
vintage babyshoot
Scroll Up
Chat openen
1
Hallo..
Welkom op de site van photo4us, neem rustig de tijd
Als er vragen zijn stel ze hier gerust, Ik probeer je zo snel mogelijk te beantwoorden,
liefs