Generatie foto

generatiefoto gezinsfoto foto generatie opvolgend zwartwit portret familieportret

Een unieke generatie foto.

Op wie lijken je kinderen het meest, of op wie lijk je zelf het meest? Een generatie foto is een unieke foto en prachtig om te zien.

Meerdere generaties in 1 foto, tijdens de shoot wordt er van elk persoon een afzonderlijke foto gemaakt, deze worden later samengevoegd, met een geweldig eind resultaat! Uiteraard worden er meer foto’s gemaakt dan alleen voor de generatiefoto.

Bij deze shoot maken we gebruik van de studio. Afhankelijk van het aantal personen duurt deze shoot ongeveer 30 minuten. De foto’s zijn zo klaar, daarna ga ik met de foto’s aan de slag.

Wat kost een Generatiefoto?

Een generatie fotoshoot begint vanaf 50,- dit is dan voor 1 persoon, voor elk persoon erbij komt er 15,- bij. voorbeeld, gegeneratie foto van 5 personen ; 50,- start, +15 +15 +15 +15 is dan 110,- euro. Je krijgt van mij dan de bestanden in hoge resolutie en kleinere bestanden om bijvoorbeeld te gebruiken voor social media.

Reserveer zo snel mogelijk om een plekje vast te leggen.

Generatie foto in Lijst

generatiefoto in lijst

Generatiefoto in lijst

Generatiefoto in lijst, deze unieke stijl is erg leuk om te zien, deze shoot kan zowel binnen als buiten.

Van elk persoon wordt er een afzonderlijke foto gemaakt, die later samengevoegd wordt met de andere foto’s. Let op, deze kan tot max vijf personen. meer personen is mogelijk maar dan houden bijvoorbeeld opa en oma de lijst vast, daarna vader en moer en als laatste de kinderen in een lijst.

Ook deze shoot zal ongeveer een uurtje tijd in beslag nemen (afhankelijk van het aantal personen). De kosten zijn bij deze shoot ook beginnend vanaf 50,- bij 1 persoon, elk volgend persoon komt dan 15,- bij.

Stapelkorting!!

Wilt u meerdere shoots, bijvoorbeeld generatiefoto opvolgend en de shoot met de lijst, dan betaald u voor bijvoorbeeld de generatieshoot + aantal personen en voor elk volgende shoot komt er 25,- bij. voorbeeld, generatieshoot 5 personen is, 50,- +15 +15 +15 +15 + shoot in lijst is +20 wordt dan 135,- totaal.

generatie foto kinderen
generatie foto in kleur
generatiefoto
generatiefoto zwart wit
generatie foto
generatie foto in Sephia

Scroll Up
Chat openen
1
Hallo..
Welkom op de site van photo4us, neem rustig de tijd
Als er vragen zijn stel ze hier gerust, Ik probeer je zo snel mogelijk te beantwoorden,
liefs