NewBorn / Baby / lifestyle / mommy&me

Newborn: Foto’s van jullie pasgeboren kindje. Newborn foto’s worden meestal gemaakt als de baby tussen de 7 en 21 dagen oud is, dit is omdat ze dan nog vast slapen en de foetus houding van in de buik liggen nog hebben.
Veiligheid en rust en warmte is zeer belangrijk voor jullie pasgeboren kindje, dit staat dan ook bovenaan tijdens de shoot. Heeft je baby een ‘baal’dag dan wordt de afspraak verzet.

~Foto’s worden gemaakt in Lifestyle setting.. Er wordt zoveel mogelijk gewerkt met daglicht

Mommy & me foto’s : omdat mama’s toch vaak de camera in handen hebben en dus niet vaak op de foto staan is het nu tijd voor een ‘mijn mama en ik’ shoot. Speciaal voor de echte kleintjes met hun mama gestyled zoals ik dat ook doe met mijn zwangerschapsfotografie. kleding en doeken eventueel beschikbaar. De fotoshoot kan buiten, of in de studio. deze shoot zal ongeveer een uurtje duren. de shoot wordt meestal gepland vanaf dat de baby ongeveer 6 maanden is. 

De levertijd van de fotos is +- 3 weken. De fotos worden via wetransfer in hoge resolutie verstuurd en jullie krijgen een persoonlijke link en code om alle fotos in te zien, om vervolgens extra bij te bestellen of vergrotingen of bijvoorbeeld op canvas te laten afdrukken.

De kosten van deze shoot zijn vanaf €50,-

New born shoot - Photo4us
new born lifestyle
new born
new born
new born lifestyle
new born lifestyle
new born lifestyle
new born lifestyle

Wil je meer informatie of direct een NewBorn shoot boeken? Neem dan contact op en we bespreken de mogelijkheden.

Scroll UpScroll Up
Chat openen
1
Hallo..
Welkom op de site van photo4us, neem rustig de tijd
Als er vragen zijn stel ze hier gerust, Ik probeer je zo snel mogelijk te beantwoorden,
liefs