Gezins shoot

Familiefoto: Een herinnering is tastbaar en met veel betekenis. Mooie foto’s van je gezin, de herinneringen vastleggen, het moment vastleggen. iedereen heeft wel een foto aan de muur van het gezin. Familie is belangrijk en daar wil photo4us een steentje in bijdragen, om jullie liefde voor elkaar vast te leggen.

Een uitstapje met het hele gezin op een buitenlocatie naar keuze, niet te geposeerd maar ook met fun & Lifestyle! Elk seizoen heeft zijn charmes dus altijd te boeken. Ook is er een mogelijkheid om foto’s te laten maken in de studio. Ook voor groepsportretten zijn er mogelijkheden, photo4us biedt veel diversietijd aan en alles is bespreekbaar. 

Een familieshoot is te boeken van 65,- euro ( 2 personen) elk volgende persoon zal +15,- meerprijs zijn. Photo4us heeft de mogelijkheid in verschillende stylen te fotograferen, geef vooraf aan wat je zelf mooi vind. Jullie krijgen de foto’s in hoge resolutie toegestuurd, in een gallerij met unieke inlogcode kunnen jullie de fotos bekijken. Eventueel kan photo4us in opdracht ( en meerprijs) ook de foto’s laten afdrukken op hoogwaardig fotopapier, op canvas, aluminium, dibond of plexiglas, neem contact op voor meer info

familie foto gezinsshoot
groepsfoto familiefoto
Family shoot - Photo4us
gezinsfoto familie foto

Wil je meer informatie of direct een Love shoot boeken? Neem dan contact op en we bespreken de mogelijkheden.


Neem contact op

Scroll Up
Chat openen
1
Hallo..
Welkom op de site van photo4us, neem rustig de tijd
Als er vragen zijn stel ze hier gerust, Ik probeer je zo snel mogelijk te beantwoorden,
liefs